+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Jakten kan börja...

Tre av fyra svenska företag vill utvidga IT-säkerhetsavdelningen!
Mer än åtta av tio svenska IT-ansvariga säger att nätfiskeattackerna ökat under pandemin.
För oss som arbetar med IT-säkerhet väntar en intensiv höst med att nå ut med råd och lösningar för att säkra företag, verksamheter och organisationer runt om i Sverige. 


Det är viktigt att prata om IT-säkerhet!
Infinigate står redo att stötta dig som är återförsäljare att utveckla din säkerhetsaffär.
Oavsett var i Sverige du befinner dig vill vi diskutera hur vi kan hjälpa dig förbättra dina kunders IT-säkerhet.

IT-säkerhet är ett komplext område. Det finns sällan EN lösning som löser alla problem, utan ofta en KOMBINATION lösningar som får jobbet gjort. Infinigate lägger stor vikt vid att erbjuda en produktportfölj som kompletterar och kan ge synergier och effektiviseringar utöver att den förser organisationer med säkerhet. Fråga oss om säkerhet.
Det är vår passion.

Hur kan vi hjälpa dig?


Vill du göra planer kring IT-säkerhet?

Kontakta Infinigate

CALL-OUT-DAY

Har ni behov av hjälp att ringa kunderna? Vi på Infinigate bistår gärna dig som är återförsäljare med utgående säljaktiviteter. Vi vill vara behjälpliga med att hitta nya kunder, mappa och bidra till att kunden får bästa säkerhetslösning på plats. Låt oss ringa kunderna tillsammans, hos er, hos oss eller var och en hos sig.

SOCIALA AKTIVITETER

Vill du bygga tätare relation med dina kunder? Infinigate har stor erfarenhet av att arrangera sociala event för våra återförsäljare och deras kunder. Vi hjälper till att planera och organisera från ax till limpa.

LUNCH & LEARN

Önskar du och teamet fylla på kunskaperna? Låt Infinigates IT-säkerhetsexperter skräddarsy en genomgång av omvärldsbevakning, nya teknologier, lösningar eller produkter för ditt team. Vi kan hålla till i våra kurslokaler, eller hos er eller online. 

SÄKERHETSSKOLA

Vill du eller dina kunder lära sig mer om IT-säkerhet? På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar. För dig och dina kollegor eller för dina kunder. På plats, hos oss eller online.

KURS

Visste du att Infinigate är auktoriserat utbildningscenter (ATC)? Att kunna bidra till ökad kunskap och kompetens är en viktig del av vår leverans som värdeadderande distributör. Vi arrangerar kurser med Check Point, Trend Micro, SonicWall, Sophos, Vectra Networks, MobileIron, mfl.

TEKNISK WORKSHOP

Vill ditt team öva på att förhindra ett fullskaligt cyberangrepp eller uppleva hur det är att sitta på andra sidan och faktiskt vara hackaren? I samarbete med våra leverantörer sätter vi upp workshops för dig och sina kunder. Hos dig, i våra lokaler eller online. 

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

 Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!