+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Fotbolls-EM står inför dörren


Undrar du vart inbjudan till Infinigates sedvanliga fotbollsevent blivit av? Inga stora IRL- event blir det detta år, trots att vi längtar efter att samla kunder, partners och leverantörer för kunskapsutbyte och nätverkande.

Men såklart missar vi aldrig ett tillfälle att tagga inför fotbolls-EM. Häng med du med! Vi tar en trip down memory lane och du får möjlighet att vinna hela EM, en matchtröja och ett exklusiv padelracket.

Quizza & tävla om en matchtröja!

Vem vann skytteligan i senaste EM? Hur många mål vann man skytteligan på under EM 2016? Vilken svensk gjorde näst flest mål i EM i Sverige 1992? Vilket land har vunnit flest EM? ...och 3 frågor till hittar du i Infinigates EM-quiz.

Lämna dina svar innan nästa fredag 11/6. Vi lottar ut Sveriges matchtröja (hemmamatch = gul) bland vinnarna.

Till quiz

Skapa ditt drömlag & tävla om ett schysst padelracket

Tävla och vinn EM! Var med i Infinigates fantasy-liga och tävla om att vinna ett Bullpadel Vertex 03 Control 2021. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto och välja ditt drömlag (eller autofylla laget).  Vår liga heter "Infinigate EM-liga 2021" och nås här  (kod: 73UV0GHH05). Kör hårt och må bäste kämpe vinna!

Till Infinigates EM-liga 2021


Om Infinigate


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär.
Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också
välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!