+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

MSP Congress

The European Knowledge Exchange

MSP Congress 21 september

Att köpa IT som tjänst har blivit det nya normala. Att prenumerera på IT-säkerhet – nästan på samma sätt som vi prenumererar på streamingtjänster som Netflix – är bekvämt, enkelt och tidsbesparande. Marknaden för Managed Service Providers har gjort en brant ökning de senaste åren och ökningen verkar inte avta. Ett allt större antal medelstora företag visar intresse för fördelarna med IT-säkerhet som tjänst. MSP Congress fokuserar på hur vi kan omsätta denna trend till lönsamma affärsmöjligheter.

Anmäl dig till MSP Congress 21 september

Event för dig som satsar på säkerhet som tjänst...

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare, managed service providers och systemintegratörer. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut? Var finns potentialen? Spännande sessioner och interaktiv mässa med massor av bra material och kunniga säkerhetsleverantörer: redo att chatta med dig!

Till eventsidan

Välj det spår som passar dig 


Under eftermiddagens Regional MSP Best Practice Sessions rekommenderar vi att du väljer det nordiska spåret. Där delar dina nordiska kollegor från branschen med sig av sin erfarenhet av att erbjuda säkerhet som tjänst.I mässan träffar du bland andra...

Entrust  |  LogPoint  |  N-able | SonicWall 
|  Sophos  |  Trend Micro  |  WatchGuard

Tävlingar, frågesporter, filmer, whitepapers, möjlighet att chatta med leverantörer!
Vi ses i mässan.
Biljett till MSP Congress kostar 129 EUR.
För våra kunder och partners i Sverige erbjuder vi biljett för 495 kr exkl. moms.

Registrera dig innan 1 september för att ta del av erbjudandet!
MSP Congress pågår 21 september mellan kl. 09.00-17. Alla talarspår finns på engelska och materialet som delas finns tillgängligt även efter eventet.

Här hittar du schema, hållpunkter och agenda:

MSP Congress schema

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.
Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!