+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00
W E B I N A R
25 maj kl. 13.00

1 av 3 företag drabbas

Tips för att skydda din verksamhet mot ransomware


Samtidigt som alltfler verksamheter flyttar ut appar och informationshantering i molnet utvecklar cyberkriminella mer sofistikerade metoder för att lägga beslag på och kryptera verksamheters data (ibland hela system) och därefter begära lösensummor för att återställa informationen och inte offentliggöra den.

Ta del av råd från säkerhetsexperter hur man bör arbeta för att undvika ransomwareattacker!

Anmäl dig till webinar 25 maj

Under webinaret delar dataskyddsföretaget VERITAS information från en ny undersökning. Ni får råd kring datalagring och backup så att återställning av data går smidigt om olyckan är framme.

IT-säkerhetsleverantören CHECK POINT ger tips om hur företag kan utnyttja teknik för att minska attackytorna för ransomware och vad man bör tänka på vid implementation av ”Anti-Ransomware” system som sträcker sig från nätverk, moln, klienter och mobiltelefoner. 

Avslutningsvis får ni viktiga råd hur ni kommer vidare med er strategi för att hantera och undvika ransomwareattacker!

Välkommen!

Talare

Mats Ekdahl

Mats arbetar som säkerhetsexpert hos Check Point

Ola Rehnberg

Ola arbetar som strateg kring informationshantering hos Veritas

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!