+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

5 anledningar till varför du ska välja A10!

Vill du driva ditt företag och stödja din IT-infrastruktur utan komplexa licensavtal och stora prisöverraskningar? Behöver du en framtidssäker ADC-plattform som matchar dina behov både idag och imorgon men du har fastnat i en djungel av ADC och hittar inte ut?  

A10 hjälper dig!


A10s ADC (Advanced Delivery Controllers) förbättrar prestandan, säkerheten, tillgängligheten och ägandekostnaderna för din infrastruktur och dina applikationer. Den har även molnbaserade funktioner som möjliggör trafikhantering för applikationer i offentliga och privata moln. A10s ADC finns både som virtuell, applicance, bare metal och för DevOps-miljöer i containerformat. Till skillnad från konkurrenterna levererar A10 sin ADC med alla funktioner från första stund. Det innebär att du inte behöver köpa extra licenser för extra funktioner.  
Här är 5 anledningar till varför du ska välja A10s ADC.

Kampanj: Byt från F5 till A10

Under en period kan du erbjuda dina kunder att byta till A10 Thunder ADC till 20% rabatt. A10 har paketerat ett artikelnummer med hårdvara, support, training credits och remote stöd för att komma igång.  

Kontakta Infinigate för mer information! 

Mer information hittar du här: 

F5 Take-out: Switch to A10 Sales Playbook 
F5 Take-out: Switch to A10 Campaign

VILL DU VETA MER OM A10?


Kontakta oss på Infinigate

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!