Ava Security

SIMPLE, SMART SECURITY

Förhindra dataförluster och identifiera & hantera risk med Ava Securitys "next generation" Data Loss Prevention...


 Ava grundades 2016 för att skapa ett bättre, smartare och enklare sätt att erbjuda säkerhet. Ava Security erbjuder nästa generations Data Loss Prevention och skyddar människor och data var som helst och när som helst med en öppen, molnbaserad plattform. Innovativa företag över hela världen använder Ava Reveal™ för skydd mot dataförluster och för att få riskförståelse.

AKTUELLT HOS AVA SECURITY

NÄSTA GENERATIONS DATA LOSS PREVENTION

Ava Securitys utbud av cybersäkerhetslösningar finns nu hos Infinigate. Ava hjälper företag förbättra riskförståelse och hindra dataförlust (såväl avsiktlig som oavsiktlig). Vill du veta mer? Kontakta Infinigate!

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Ava Securitys MSP-program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Ava Securitys säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad ? Ava Security MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Allvarlig sårbarhet: Log4shell
13.12.2021

Infinigate uppmanar att man ser över sina och kunders system efter sårbarheten CVE-2021-44228 även kallad Log4shell...

Ökat fokus på molnsäkerhetstjänster och prenumerationsbaserad cybersäkerhet
28.10.2021

Infinigate satsar på att intensifiera sitt fokus på moln-affärer och prenumerationsbaserade tjänster inom cybersäkerhet.

Peter Strand, VD hos Infinigate "Cybersäkerhet är lika viktigt i kristider"
13.03.2020

Vi växlar inte ner. Vi växlar upp! Det är beskedet från Peter Strand, VD hos Infinigate, när vi pratar om IT-säkerhet i kristider...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss