Carbon Black

DISRUPT, DEFEND, UNITE

Ger insyn i processerna och spårar ändringar i infrastrukturen.


För den som är ansvarig för företagets IT-säkerhet hjälper det om man har bra insyn i processerna i infrastrukturen. Du behöver kunna se vad som sker på datorerna och kunna spåra ändringar bakåt i tiden. Det är just detta som Carbon Black gör. Med hjälp av deras produkter kan man stoppa okänd programvara från att exekvera på användarnas datorer och minskar därmed risken dramatiskt att drabbas av elakheter som kryptolocker.

AKTUELLT HOS CARBON BLACK

10 STEG ATT UTVÄRDERA NEXT GENERATION AV

Vad bör man söka efter i en lösning? Vilka funktioner bör den ha? Hur kan den integreras i vår IT-milö?

BANKRÅNARNA SADLAR OM OCH BLIR IT-KRIMINELLA!

It-attacker inom finansmarknaden har ökat med nästan 67% sista 12 månaderna och bristen på säkerhet håller finanschefen vaken om natten. Läs Carbon Blacks senaste Threat Report.

SVARAR DU JA?

Har ditt företag kassasystem, POS-enheter, publika maskiner, mobila enheter? Har ni kanske riktigt, RIKTIGT viktiga servrar och arbetsstationer? Finns en incidentgrupp eller ett NOC/SOC-team på ditt företag? Önskar du insyn i processer?

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Carbon Black MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Carbon Black säkerhetslösningar till dina kunder? 
Carbon Black MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde.

News

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss