+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Därför sover finanschefen dåligt om natten!

It-attacker inom finansmarknaden har ökat med nästan 67% sista 12 månaderna och destruktiva attacker har ökat med 160%. It-kriminella är de nya bankrånarna! Det visar Carbon Blacks nya Threat Report för finansmarknaden, Modern Bank Heists: The Bank Robbery Shifts to Cyberspace. 

Carbon Black har djupdykt i finansmarknaden och undersökt ett flertal finansiella organisationer för att förstå hur it-kriminella lyckas komma undan utan att bli upptäckta. Ladda ner rapporten och läs mer om hur Carbon Black kan skydda din organisation mot attacker här. 

Rapporten visar bland annat att: 

  • 67% av de undersökta finansiella organisationerna har rapporterat en ökning av cyberattacker under de senaste tolv månaderna 
  • 79% tycker att it-kriminella har blivit mer sofistikerade 
  • 21% av upplevde att det finns säkerhetshål, där sidor kapas och besökare luras till skadliga sidor 

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!