CyberArk

DIGITALISERA UTAN ORO FÖR ATT TAPPA KONTROLL ÖVER VEM SOM LOGGAR IN

Identity security that knows you but doesn't slow you down


Att sätta upp säkerhetsregler och prioritera cybersäkerhet är svårt. Trots det lutar sig alla avancerade attacker mot fall där identiteter har äventyrats och priviligierad access har manipulerats så att hackarna kan rikta in sig mot känslig information i nätverket, i molnet eller på din dator. För att skydda sig mot moderna attacker måste organisationer få kontroll över  användaridentiteter och priviligierade konton. Det är här CyberArk kan hjälpa till!

AKTUELLT HOS CYBERARK

IDENTITETSSÄKERHET SOM KÄNNER IGEN DIG...

CyberArk är säkerhetsleverantör med fokus identitetssäkerhetslösningar. De hjälper företag att smidigt och säkert lösa hantering av de ständigt ökande antalet identiteter och priviligierade konton. Infinigate kan hjälpa dig som är återförsäljare med frågor kring CyberArk!

DET SENASTE HOS CYBERARK

Analysföretaget Gartner har utsett CyberArk till ledare inom PAM (Priviliged Access Managment) för tredje året i rad! Läs om det och om tips för att skydda sig mot supply-chain-attacker och annat intressant i CyberArks blogg.

CYBERARK WEBINAR

Hur lyckas man med PAM (Priviliged Access Management)? Vilka attackvägar bör man oroa sig för i molnet? Finns någon best practise? Spana in CyberArks webinar "on demand".

News

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

Walk & talk med Infinigate
28.01.2021

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Låt oss ses och planera nästa steg i vårt IT-säkerhetssamarbete!

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!