+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

Cyberbit

SIMULERAD CYBER WAR TRAINING

State of the art technology för de mest avancerade hoten


State of the art technology. Ursprungligen enbart för högrisk verksamheter som myndigheter och militära organisationer. Sedan 2015 även för den privata marknaden. Cyberbit erbjuder produkter för cybersecurity training, simulering, detection & response för de mest avancerade hoten.

AKTUELLT HOS CYBERBIT

SAMARBETE KRING HYPERREALISTISK CYBERUTBILDNING

Hetare än någonsin! Antalet IT-attacker ökar lavinartat. Bara sedan Coronapandemin tog sin början rapporteras om en 75% ökning av cyberbrott. Att utbilda och utvärdera personalens kunskaper är en av de rekommenderade topp tio prioriteringar kring IT-säkerhet. Med Cyberbit Cyber Range får personalen öva i en trygg miljö på att stoppa IT-hot!

FÅ REDA PÅ MER OM CYBERBIT - WEBINAR

Varför öva i verkligheten där allt kan gå fel, när du kan öva i en simulerad miljö som liknar verkligheten men utan risken att du ska ödelägga verksamheten? Cyberbit är kända för sin simulations- och träningsplattform! Lär mer på något av Cyberbits webinar.

PRODUKTER

Events

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss