+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Entrust Datacard

MED ANVÄNDARVÄNLIGHETEN I FOKUS...

Access control, stark kryptering, säker managering av nycklar & certifikat


Med användarvänligheten i fokus och utan att tumma på säkerhet och funktionalitet erbjuder Entrust Datacard lösningar för säker inloggning (MFA), kryptering och managering av identiteter och certifikat i publika nätverk (PKI). Till exempel SMS Passcode är en del av sortimentet!

AKTUELLT HOS ENTRUST

SKYDDA DINA HEMANVÄNDARE MED SÄKER INLOGGNING

I princip alla som kan arbetar hemifrån. Läge för säker inloggning! Applikationer så som Webmail, Office365, VPN, Citrix, RDP, etc. behöver skyddas med MFA för att försäkra sig om att inga hackare kommer åt informationen. Nu erbjuder Entrust Datacard kunder att teckna tillfällig licens av SMS Passcode MFA & Password Reset.

SÄLJ SMS PASSCODE SOM TJÄNST!

Nu kan du sälja SMS Passcode, multifaktorautentisering, som tjänst till dina kunder! Du betalar endast för de kunder som använder tjänsten och fakturerar dem därefter. Vill du veta mer?

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Entrust MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Entrust säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Entrust MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Event
Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss