GFI Software

FÖR EN ENKLARE VARDAG

Blockera spam och skydda ditt nätverk från mailburna hot...


GFI gör IT-administratörens vardag enklare. GFI levererar säkerhetslösningar som alla kan ha råd med som är enkla att använda och som syftar till att företag enklare ska upptäcka, managera och säkra sina nätverk.

AKTUELLT HOS GFI

5 SAKER DU MÅSTE VETA OM ARKIVERING AV MAIL

281 miljarder e-postmeddelanden utbyts, inklusive personliga och 2020 antas antalet öka med 10%. År 2018 skickades och mottogs 128,8 miljarder affärsmails per dag, enligt Radicati.

TESTA 30 DAGAR UTAN KOSTNAD

GFIs lösningar håller vad de lovar. Lösningarna är testade och har vunnit många priser. Testa själv! 30 dagar kan du använda GFIs lösningar utan kostnad.

VPN UTAN KOSTNAD FRÅN GFI

GFI erbjuder Kerio Control utan kostnad under 3 månader med all funktionalitet inklusive VPN så att företag enklare kan facilitera hemarbete för sina medarbetare under Covid-19 pandemin.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss