+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

Link11

BE RESILIENT AGAINST CYBER THREATS

Link11 hjälper företag minimera downtime på kritiska applikationer och nät...


Tack vare maskininlärning och artificiell intelligens erbjuder Link11 verktyg för bland annat DDoS-skydd som arbetar snabbt och utan behov av onödig administration. Link11 upptäcker och stoppar en attack på mindre än 10 sekunder. Smart, snabbt, säkert!

AKTUELLT HOS LINK11

"TID ÄR PENGAR"

Ju mer tid som går tills en attack upptäcks och lyckas avskaffas eller stoppas, desto större är skadorna. Ju snabbare en säkerhetshändelse hanteras, desto lägre är kostnaderna. Lyssna in Link11 inspelade webinar om varför tiden är viktig under cyberattacker.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Link11s MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja  säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Link11 MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

Events

News

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss