+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

LogPoint

ENKEL, FLEXIBEL OCH SKALBAR

Ger organisationer en fullständig överblick över hotlandskapet


Med LogPoints SIEM-lösning (Security Information & Event Manager) får IT-säkerhetsteamet en samlad översikt av företagets loggar och får insyn i all aktivitet som sker i företagets IT-miljö för att kunna identifiera, analysera och reagera på hot och incidenter. Lösningen inkluderar UEBA-funktionalitet (User & Entity Behavior Analytics) som automatiserar upptäckten av avvikande aktivitet i företagets nätverk med hjälp av avancerad analys och Machine Learning. LogPoint har en kostnadseffektiv licensmodell och lösningen kan distribueras lokalt, i molnet eller som MSP.

AKTUELLT HOS LOGPOINT

LOGPOINT NY HOS INFINIGATE...

...men långt ifrån ny på den svenska marknaden. LogPoint är kända för att ha den bästa SIEM-lösningen på marknaden och ger dig som partner nödvändiga verktyg för att du ska bli en pålitlig rådgivare för dina kunder och uppnå en långsiktig konkurrensfördel på säkerhetsmarknaden. Nu hjälper Infinigate dig med frågor gällande LogPoint.

VILKA IT-HOT ÄR DE MEST RISKABLA?

Det finns ett helt hav av olika IT-hot men vilka är de mest riskabla hoten och hur kan en SIEM-lösning bidra till ökad säkerhet? Läs mer om hur ditt företag skyddar sig mot de 9 vanligaste IT-hoten med hjälp av lösningar från LogPoint.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om LogPoint MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja LogPoint säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? LogPoint MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

Events

News

SIEM från LogPoint nu hos Infinigate
22.04.2021

Att ha rätt SIEM-lösningar på plats är avgörande när företag smidigt och effektivt vill få kontroll på informationssäkerhet och underlätta arbetet med compliance...

Walk & talk med Infinigate
28.01.2021

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Låt oss ses och planera nästa steg i vårt IT-säkerhetssamarbete!

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!