+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

LogPoint

ENKEL, FLEXIBEL OCH SKALBAR

Ger organisationer en fullständig överblick över hotlandskapet


Med LogPoints SIEM-lösning (Security Information & Event Management ) får IT-säkerhetsteamet en samlad översikt av företagets loggar och får insyn i all aktivitet som sker i företagets IT-miljö för att kunna identifiera, analysera och reagera på hot och incidenter. Lösningen inkluderar UEBA-funktionalitet (User & Entity Behavior Analytics) som automatiserar upptäckten av avvikande aktivitet i företagets nätverk med hjälp av avancerad analys och Machine Learning. LogPoint har en kostnadseffektiv licensmodell och lösningen kan distribueras lokalt, i molnet eller som MSP.

AKTUELLT HOS LOGPOINT

VILKA IT-HOT ÄR DE MEST RISKABLA?

Det finns ett helt hav av olika IT-hot men vilka är de mest riskabla hoten och hur kan en SIEM-lösning bidra till ökad säkerhet? Läs mer om hur ditt företag skyddar sig mot de 9 vanligaste IT-hoten med hjälp av lösningar från LogPoint.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om LogPoint MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja LogPoint säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? LogPoint MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Event
Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

LogPoint
SIEM från LogPoint nu hos Infinigate
22.04.2021

Att ha rätt SIEM-lösningar på plats är avgörande när företag smidigt och effektivt vill få kontroll på informationssäkerhet och underlätta arbetet med compliance...

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss