Logpoint

ENKEL, FLEXIBEL OCH SKALBAR

Ger organisationer en fullständig överblick över hotlandskapet


Med Logpoints SIEM-lösning (Security Information & Event Management ) får IT-säkerhetsteamet en samlad översikt av företagets loggar och får insyn i all aktivitet som sker i företagets IT-miljö för att kunna identifiera, analysera och reagera på hot och incidenter. Lösningen inkluderar UEBA-funktionalitet (User & Entity Behavior Analytics) som automatiserar upptäckten av avvikande aktivitet i företagets nätverk med hjälp av avancerad analys och Machine Learning. Logpoint har en kostnadseffektiv licensmodell och lösningen kan distribueras lokalt, i molnet eller som MSP.

AKTUELLT HOS LOGPOINT

SOAR OCH SIEM I EN PLATTFORM!

Med Logpoint 7 integreras SIEM och SOAR i en enda plattform vilket gör att säkerhetsteamen snabbare kan upptäcka, analysera och reagera på cyberhot. Lösningen är den första på marknaden och gör automatisering av cybersäkerhet tillgänglig för organisationer av alla storlekar.

KUND CASE - REGION VÄRMLAND

Logpoint har kunder i många industrier och länder. Här kan du läsa mer om Region Värmland och hur de använder Logpoint för att skydda patienters integritet när de loggar journaler.

LOGPOINT PARTNER PADELTOUR 1/9

Det är dags för LOGPOINTs årliga padelturnering. I år äger turneringen rum på ASCARO padel som ligger mitt i Stockholm på NKs tak. Tävlingen följs av prisutdelning och gemensam middag i närheten av anläggningen.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Logpoint MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Logpoint säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Logpoint MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Tiden är inne för ett helhetsgrepp kring cybersäkerhet
16.06.2022

Vi fick en pratstund med Logpoints VD Jesper Zerlang som är nyligen hemkommen från RSA Conference.

Event
Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

SIEM från LogPoint nu hos Infinigate
22.04.2021

Att ha rätt SIEM-lösningar på plats är avgörande när företag smidigt och effektivt vill få kontroll på informationssäkerhet och underlätta arbetet med compliance...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss