Next DLP

SIMPLE, SMART SECURITY

Förhindra dataförluster genom att identifiera risker och och utifrån det utbilda din personal med Next DLPs "next generation" Data Loss Prevention...


NEXT DLP (före detta Qush & Ava Security) erbjuder nästa generations Data Loss Prevention och skyddar människor och data var som helst och när som helst med en öppen, molnbaserad plattform. Innovativa företag över hela världen använder plattformen Reveal™ för skydd mot dataförluster, för att få riskförståelse och därefter utbilda sin personal .

AKTUELLT HOS NEXT DLP

DATASKYDD - VIKTIGA TIPS INFÖR 2023!

Förändringar i regelverk som ISO27001, Zero Trust, distansarbete och shadow IT berör de flesta organisationer idag. Missa inte Next DLPs session om utmaningar, säkerhetstrender och datasskydd inför 2023.

JÖNKÖPING ENERGI VÄLJER NEXT DLP

Genom att använda Reveal Cloud ville Jönköping Energi förenkla för användarna och få en mer cyberförståndig arbetsstyrka samtidigt som verksamhetens känsliga information stannar där den hör hemma: i säkerhet.

PRODUKTER

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Next DLPs MSP-program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Next DLPs säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad ? Next DLP MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Marknaden för DLP väntas växa 25% per år de närmsta åren
26.01.2023

Vi möter Oskar Ovrin hos Next DLP (fd Qush). Hur ska man tänka när man väljer DLP-lösning och hur känner man igen en köpsignal?

Infinigate förvärvar Nuvias Group
05.07.2022

Infinigate-gruppen meddelar att de avser förvärva Nuvias Group’s affärsområde Cyber Security och Secure Networking...

Peter Strand, VD hos Infinigate "Cybersäkerhet är lika viktigt i kristider"
13.03.2020

Vi växlar inte ner. Vi växlar upp! Det är beskedet från Peter Strand, VD hos Infinigate, när vi pratar om IT-säkerhet i kristider...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss