+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

Pcysys

Automatiserad pentesting

Hitta säkerhetshålen i IT-miljön innan någon annan gör det!


Pcysys erbjuder en plattform för automatisk penetrationstest som identifierar sårbarheterna och minskar cybersäkerhetsrisken. 

AKTUELLT HOS PCYSYS

AUTOMATISERAD PENTESTNING

Hitta säkerhetshålen i IT-miljön innan någon annan gör det! Pcysys erbjuder en automatiserad plattform för penetrationstest som identifierar sårbarheterna och minskar cybersäkerhetsrisken.

SPANA IN PCYSYS PENTERA 7 MAJ KL. 10.30

7 maj kl. 10.30 får du, som är IT-återförsäljare, se mer av PenTera; Pcysys verktyg för automatiserad pentesting. Se hur det fungerar och ladda inför säljutbildning 18 maj. Skicka ditt intresse till jonas.wikner@infinigate.se så får du länk och mer information!

PRODUKTER

News

Clavister
Hej David Sandin hos Clavister - hur är läget?
09.02.2021

Uppe i Örnsköldsvik, där det svenska säkerhetsföretaget Clavister har sitt huvudkontor, når vi David Sandin som är säljansvarig för Clavister i Norden...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss