Qush Security

SIMPLE, SMART SECURITY

Förhindra dataförluster genom att identifiera risker och och utifrån det utbilda din personal med Qush Security "next generation" Data Loss Prevention...


Qush erbjuder nästa generations Data Loss Prevention och skyddar människor och data var som helst och när som helst med en öppen, molnbaserad plattform. Innovativa företag över hela världen använder plattformen Reveal™ för skydd mot dataförluster, för att få riskförståelse och därefter utbilda sin personal .

AKTUELLT HOS QUSH SECURITY

NÄSTA GENERATIONS DATA LOSS PREVENTION

Qush utbud av cybersäkerhetslösningar finns hos Infinigate. Qush hjälper företag förbättra riskförståelse och hindra dataförlust (såväl avsiktlig som oavsiktlig). Vill du veta mer? Kontakta Infinigate!

JÖNKÖPING ENERGI VÄLJER QUSH SECURITY

Genom att använda Qush Reveal ville Jönköpings Energi förenkla för användarna och få en mer cyberförståndig arbetsstyrka samtidigt som verksamhetens känsliga information stannar där den hör hemma: i säkerhet.

PRODUKTER

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Qush Security MSP-program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Qush Security säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad ? Qush Security MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Allvarlig sårbarhet: Log4shell
13.12.2021

Infinigate uppmanar att man ser över sina och kunders system efter sårbarheten CVE-2021-44228 även kallad Log4shell...

Ökat fokus på molnsäkerhetstjänster och prenumerationsbaserad cybersäkerhet
28.10.2021

Infinigate satsar på att intensifiera sitt fokus på moln-affärer och prenumerationsbaserade tjänster inom cybersäkerhet.

Peter Strand, VD hos Infinigate "Cybersäkerhet är lika viktigt i kristider"
13.03.2020

Vi växlar inte ner. Vi växlar upp! Det är beskedet från Peter Strand, VD hos Infinigate, när vi pratar om IT-säkerhet i kristider...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss