Next DLP partnerportal


Missa inte Next DLs partnerportal. Du som är eller vill vara Next DLP-partner kan begära inloggning direkt på partners.qush.com
Vid sidan av lanseringen av den nya partnerportalen har Next DLP reviderat och uppdaterat sitt partnerprogram för att bättre motivera och premiera sina mest aktiva partners.

NY PORTAL, NYTT PARTNERPROGRAM

Next DLPs partnerportal innehåller information och material som du behöver för att lyckas både med att leverera och sälja Next DLP till dina kunder. Du får tillgång till marknadsföringsmaterial, skräddarsytt presentationsmaterial och co-brandat presentationsmaterial, playbooks och mycket mer. I partnerportalen kan du som är Next DLP-partner göra ”deal registrations” och hitta ”opportunities”.

Next DLPs nya, uppdaterade
partnerprogram återspeglar bättre hur Next DLP vill samarbeta med sina partners: de partners som driver Next DLP-affärer ska belönas med bättre marginaler, bättre villkor och fler fördelar. Du hittar det uppdaterade partnerprogrammet i partnerportalen. Du hittar även training- & certification program i portalen. 

Begär ditt konto direkt på partners.qush.com (därefter får du ett e-postmeddelande med inloggningsinformation).

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd.

Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta Infinigate