+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

RSA

ÄR DU JÄGARE ELLER JAGAD? LIGG STEGET FÖRE MED RSA!

Lösningar inom stark autentisering, säker access, nätverkssäkerhet, nätverksanalys, DLP, IGA, SIEM, SOAR, UEBA och Security Management


RSA, ledande inom cybersäkerhet och riskhantering, hjälper organisationer att adressera utmaningar inom säkerhet, riskhantering och online bedrägeri i en digital värld. RSAs lösningar är designade för att effektivt spåra och svara på cybrattacker, hantera åtkomst för användare och minska operationell risk, bedrägeri och cyberbrott. RSA skyddar miljoner av användare världen över och hjälper mer än 90% av ”Fortune 500” företag att ständigt frodas och kontinuerligt anpassa sig efter förändring.

2021 har RSA delat in sina 4 olika produktområden i 4 affärsenheter. 

SecurID | Netwitness | Archer | Outseer

Läs mer  

AKTUELLT HOS RSA

RSA i ny skrud

RSA har delat upp sina 4 olika produktområden i 4 separata affärsenheter. Rent praktiskt innebär det 4 nya loggor, 4 nya URL:er. Precis som vanligt står Infinigate redo att stötta och hjälpa återförsäljare utveckla sin IT-säkerhetsaffär!

HAR NI KOLL PÅ JOINERS, MOVERS, LEAVERS?

Har dina kunder koll på användarna och deras behörigheter i företagets nätverk? Med SecurID Identity Governance and Life Cycle kan företag automatisera och effektivisera så att säkerhetskrav och regelverk kan mötas och användare administreras per automatik beroende på den roll de är tilldelad.

News

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss