Radware

FÖR LASTBALANSERING, MOT ÖVERBELASTNINGSATTACKER

Hybridlösning bästa sättet att hantera DDoS och DoS...


Radwares lastbalanseringslösning och skydd mot överbelastningsattacker säkerställer tillgänglighet, prestanda och säkerhet för affärskritiska applikationer. Är du säkerhetsexpert som vill stoppa DDoS attacker, skydda webbapplikationer och information? Radwares DDoS protection-produkter är precis vad du behöver.

AKTUELLT HOS RADWARE

MIRAI BOTNET OCH ATTACKEN MOT DNS-PROVIDER DYN...

Funderar du på lösningar mot DDoS- och DoS-attacker? Look no further!

BITCOIN UNDER ATTACK PÅVERKAR MARKNADEN...

Bitcoins och andra kryptovalutor är precis lika känsliga som aktiemarknaden. Nyliga cyberattacker mot Bitcoin påverkar aktiemarknaden.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

FRÅGA DINA KUNDER OM IT-SÄKERHET

Om inte du frågar kunden är det troligt att någon annan gör det. Cyberkriminella ligger inte på latsidan och det gör inte vi heller. Infinigate tipsar gärna och hjälper dig som är IT-återförsäljare att utveckla din IT-säkerhetsaffär. Så att du blir den som hjälper dina kunder säkra sin verksamhet med rätt lösningar.

News

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss