+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Funderar du på lösningar mot DDoS- och DoS-attacker?

I kölvattnet av DDoS-attacken (Distributed Denial of Service attack) mot DNS-providerföretaget Dyn skrivs mycket om effekterna av DDoS i pressen. Attacken anses vara den mest omfattande DDoS-attacken någonsin och hundratusentals webbsidor slogs ut i stora delar av Internet i nordamerika. Även Europa påverkades i stor omfattning.

Men att tala om lösningar för DDoS enbart är inte tillräckligt anser Radware.

DoS är det verkliga hotet. 
  • Bara 30 % av denial of service attacker är massattacker. De övriga 70% kommer i form av skräddarsydda applikationsattacker.  
  • Attackerna kan vara få och långsamma, de kan vara brutala och skoningslösa. Faktum är att attackerna kommer i olika skepnader.

En hybridlösning
, dvs en on-premlösning ihop med en cloudlösning, hanterar DoS-attacker mer effektivt. Då arbetar on-premlösningen tillsammans med cloudlösningen, webbapplikationsbrandväggen och överbelastningsskyddet för SSL.

Radware erbjuder detta!
Med sina världsledande produkter DefensePro DoS mitigation hardware, DefensePipe Cloud volumetric DDoS mitgation, AppWall WAF, SSL Inspection och Vision (för att managera och övervaka hur de olika teknologierna arbetar effektivt tillsammans). 

Med Radwares lösning tar det 18 sekunder att växla från on-premlösning till cloudlösning. 

18 sekunder. Inte minuter eller timmar som ofta är fallet då man använder många olika teknologier. 

Radware blev belönad ”best in class attack mitigation solution 2015” av IT-tidningen SC Magazine, de har många av de största telekom-företagen som kunder och samarbetar tätt med bland andra Check Point.

LÄS MER OM RADWARE OCH OM ATTACKEN MOT FÖRETAGET DYN

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!