+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

SailPoint

DAGS ATT TÄNKA NYTT KRING IDENTITET OCH ACCESS

Simplify access & accelerate business, starting with your users.


Få koll på och styr vilka som har access! SailPoint förser företag med verktyg för att hantera och automatisera identitetshanteringen oavsett om det är on-premise eller i molnet. Stoppa det främsta hotet i molnet: Obehörig access.

AKTUELLT HOS SAILPOINT

DAGS ATT TÄNKA NYTT KRING IDENTITET OCH ACCESS!

Aldrig förr har identitet varit hetare. Merparten av alla säkerhetsrapporter pekar på brister på identitetskontroll eller utnyttjade identiteter. SailPoint Predictive Identity är en SaaS-plattform med olika funktioner som tar hand om utmaningar kring managering av användare och användarrättigheter.

NYTT SAMARBETE: SAILPOINT + INFINIGATE

Befinner sig era kunder i stora digitaliseringsprojekt? Då är det extra viktigt att ha verktyg för att göra det enkelt, säkert och smidigt att ge användare access. Infinigate är glada att presentera SailPoint som är senaste tillskottet till vår leverantörsportfölj.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Sailpoint MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Sailpoints säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Sailpoint MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

Events

News

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss