+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Befinner sig era kunder i stora digitaliseringsprojekt?

 Då är det extra viktigt att ha verktyg för att göra det enkelt, säkert och smidigt att ge användare access.

Infinigate är glada att presentera SailPoint!
SailPoint säkerställer att organisationer kontrollerat kan verifiera vem som har access till vad eller hur de använder sin access till data och applikationer. Att hålla koll på identiteter och access är extra viktigt i en tid då organisationer lagrar allt större mängder information lokalt eller i molnet eller i en kombination av de båda. Det är svårt att hitta en säkerhetsrapport som inte belyser risken med bristande identitetskontroll.

Johan Norén, affärsutvecklare, hos Infinigate:
 Det som är särskilt intressant med SailPoint är deras innovativa sätt att använda AI (Artificial Intelligence) och MI (maskininlärning) för att automatisera och stötta IT. Manuella processer för att göra behörighetsförändringar i kan vara både svårt och tidskrävande. SailPoint automatiserar detta och minskar risk och ökar spårbarheten. Alltfler företag befinner sig i en intensiv digitaliseringsprocess och är beroende av att den ska gå så smidigt som möjligt för att inte tappa fart. Man behöver kunna säkerställa att rätt användare har rätt access till företagets system. Att inte ha rätt verktyg på plats innebär en större risk. Man behöver även kunna visa att man efterlever lagar och regelverk som tex GDPR och NIS-direktivet. 

Man behöver också vara säker på att användare inte kommer åt information som de inte borde ha åtkomst till. Med SailPoint´s lösningar ger du ditt team tillgång till de verktyg, applikationer och den information som de behöver för att göra sitt arbete var de än befinner sig.

Kontakta Infinigate

Spana in hur SailPoint hjälper dig upptäcka, skydda och övervaka access till appar, data och priviligierade konton i hela din multi-cloud miljö från en centraliserad vy.

Läs mer om SailPoint

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!