Solarwinds

MAKE IT LOOK EASY!

Nätverksövervakning, trafikanalys, managering av IP-adresser, logganalys, file transfer, med mycket mer...


SolarWinds produkter ger alla organisationer möjlighet att övervaka och managera sina IT-miljöer oavsett om de ligger on-premise, i molnet, eller en mix av de båda.


AKTUELLT HOS SOLARWINDS

BYT TILL SOLARWINDS NÄTVERKSÖVERVAKNING

Byt din nuvarande nätverksmanagering till SolarWinds Performance Monitor till rabatterat pris!

PSST! VET DU VILKA ANVÄNDARE SOM HAR BEHÖRIGHET I ERT ACTIVE DIRECTORY?

Skydda ditt AD, ta kontroll över användarna och deras behörigheter! Med SolarWinds Access Rights Manager kan du managera och utvärdera vem som ska ha vilken access till er IT-infrastruktur.

INBYTESKAMPANJ!

Just nu kan dina Ipswitch WhatsUp Gold kunder byta till SolarWinds Network Performance Monitor till ett förmånligt pris. Kontakta oss för mer information!

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss