När cyberhoten är gränslösa måste säkerheten vara obegränsad

SonicWall hjälper organisationer mobilisera sin IT-säkerhet

I den moderna vardagen finns en explosion av exponeringspunkter där vår IT-miljö är extra sårbar. Oavsett om vi arbetar i en stor eller liten organisation, offentlig eller privat så har vi för vana att arbeta från olika platser, från olika enheter och vi är alltid uppkopplade. Traditionella angreppssätt för att säkra företags IT-infrastruktur är inte tillräckliga.  

Det är hög tid för SonicWall Boundless Cybersecurity! 

Bryt loss från det konventionella! SonicWall Boundless Cybersecurity erbjuder lösningar som ger sömlös skydd och stoppar även de mest avancerade cyberangreppen även när arbetsstyrkan är mobil och infrastrukturen molnbaserad.

SonicWall...

...samlar in data fån över 215 länder och använder AI-baserad "Deep Learning" för att snabbt kunna upptäcka och svara på nya hot.  

...identifierar hot i realtid med verktyget Capture Advanced Threat Protectin (ATP) Sandbox

...RTDMI (Real-Time Deep Memory Inspection) använder Artificial Intelligence och maskininlärning för att upptäcka de mest avancerade hoten.

Oavsett var hoten befinner sig hjälper SonicWall företag att se alla hot.

LIVE DEMO
 

Utan att installera något kan du, på SonicWalls Live-Demo sida, se hur användarna kan få funktioner att samverka.

EBOOK
 

Utforska de viktigaste anledningarna till att mobilisera och förbereda din organisasjonen till en ny vardag där alla arbetar från varsomhelst.

WEBINAR
 

The Strategic Imperial for Boundless Cybersecurity - se när du vill.

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!