När cyberhoten är gränslösa måste säkerheten vara obegränsad


Dags att framtidssäkra! SonicWalls generation 7-brandväggar erbjuder trippel prestanda jmfrt med tidigare modeller och många nya funktioner däribland anpassning för SD-WAN och 5G teknologi.

SonicWall levererar easy-to-deploy, easy-to-use, zero-trust-säkerhet så att organisationer kan erbjuda sina användare trygga och moderna arbetsmiljöer!

Gammal brandvägg & ingen licens?

Har dina kunders underhållsavtal löpt ut? Eller  är brandväggen inte den senaste?  Nu kan du erbjuda uppgradering till senaste SonicWall-modellen inklusive 3 års underhållsavtal (essential services) till kraftigt rabatterat pris! Utöver den normala rabatten på 20% finns nu extra pinnar att plocka!

Få reda på detaljer kring kampanjen genom att delta på något av SonicWalls Gen7-webinar under midsommarveckan.

Erbjud manageringsverktyg!

Att ha detaljerad och tydlig överblick över enheterna i nätverket underlättar arbetet. När du erbjuder dina kunder att uppgradera sin SonicWall-lösning ska du passa på att slå ett slag för manageringsverktyget NSM (SonicWall Network Security Manager)!

Få bättre koll på  och kan ta del av analyser och rapporter. Allt i ett enkelt och användarvänligt gränssnitt för managering, styrning, analys och rapportering från brandväggarna. Med tillgång från molnet. 

Få reda på detaljer kring kampanjen genom att delta på något av SonicWalls Gen7-webinar under midsommarveckan.


Kampanjerna gäller till 30 september 2021.

Mer info?OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär.

Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!