Sophos Sync Stockholm

Den 28 september kl 15.00-17.00 välkomnar Sophos sina återförsäljare på en uppdatering kring det senaste.  Vi håller till i trevliga Lumafabriken i Hammarby Sjöstad. 

Sophos ligger alltid i framkant och eftermiddagen bjuder utöver information om nya affärsmöjligheter också på en uppdatering kring roadmap.  Du får veta mer  om hur Sophos Switch förenklar och effektiviserar arbetet för IT-teamen och hur Sophos Adaptive Cybersecurity Ecossystem nyttjar automation och avancerad analys för att generera ett skydd som ständigt förbättrar insyn och säkerhet i kundernas IT-miljö. Vi diskuterar också varför det är viktigt för företag att ha en så kallad zero trust-inställning till säkerhet och hur man kan få hjälp med detta genom att satsa på en ZTNA-teknologi.

Efteråt blir det mingel och förfriskningar i baren på restaurang Eatery. Ytterligare information med hålltider finner du nedan. Anmäl dig redan idag genom att maila till marketing@infinigate.se.

Anmäl dig här!


Agenda:


15:00-15:35 Välkommen & Introduktion
Revo Biglarian från Sophos introducerar dagens agenda och talare,

Sophos Switch
 Vi berättar mer om hur Sophos Switch förenklar vardagen för IT-teamen. 

Zero Trust Network Access
Varför är en Zero-Trust inställning till säkerhet och ZTNA från Sophos ett måste för era kunder? 

Prisjusteringar & NFR licenser
En kort uppdatering 

15:35-16:35 Produktuppdatering
Per Söderqvist, Sophos presenterar 
Sophos Adaptive Cybersecurity Ecossystem  Vi visar hur du kan maximera visibiliteten i er och kundernas IT-miljö med automatiserade flöden och avancerad analys, oavsett leverantör. 

Sophos MDR
MTR är nu MDR (Managed Detection and Response) med funktionalitet som visar mer än någonsin från andra leverantörer.  Häng med så visar vi.

16:35-17:00 Uppdatering från Infinigate 
David Molin, Infinigate presenterar

17:00 Mingel och förfriskningar
Eatery, Lumafabriken 

Adress

Lumafabriken konferens
Lumaparksvägen 7
Lokal Edison

Tid

28 september kl. 15.00-17.00 (därefter mingel)

För vem?

Sophos återförsäljare