+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Trend Micro

SMART, ENKEL SÄKERHET SOM PASSAR IN

Säkerhetslösningar som säkrar företag runt om i världen


Säkra alla användares aktiviteter, alla program och alla enheter. Skydda din virtuella och molnbaserade miljö. Serversäkerhetslösning i världsklass för ditt moderna datacenter. Trend Micro har ett heltäckande sortiment för att säkra IT-miljön hos alltifrån små till stora företag.

AKTUELLT HOS TREND MICRO

FÅ BÄTTRE INSYN OCH AGERA SNABBARE!

Vision One är en säkerhetsplattform som ger dig bättre insyn i verksamhetens hotbild och hjälper dig agera snabbare för att stoppa potentiella attacker. Spara ditt säkerhetsteam timmar av manuellt analysarbete.

TREND MICRO 2021 MIDYEAR SECURITY ROUNDUP

Trend Micro summerar attackerna som pågått under våren i rapporten Midyear Cybersecurity Report: Attacks from all angels. Cyberkriminella har varit upptagna och lagt mer taktik bakom attackerna och riktat dem än mer mot specifikt utsedda verksamheter.

TREND MICRO PRODUKTER FINNS ÄVEN I VÅR WEBSHOP

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Trend Micros MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Trend Micro säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Trend Micro MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Event
Event: MSP Congress 21 september
01.07.2021

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut?...

Trend Micro
Hallå-där Claes Otema kanalansvarig hos Trend Micro
01.07.2020

Vi pratar med Claes Otema som arbetar hos cybersäkerhetsföretaget Trend Micro om säkerhetstrender, om vad som krävs för att lyckas och om cykling...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss