+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Dags att kickstarta hösten på temat IT-säkerhet?


Tre av fyra svenska företag vill utvidga IT-säkerhetsavdelningen!
Mer än åtta av tio svenska IT-ansvariga säger att nätfiskeattackerna ökat under pandemin.

För oss som arbetar med IT-säkerhet väntar en intensiv höst med att nå ut med råd och lösningar för att säkra företag, verksamheter och organisationer runt om i Sverige.

Det är viktigt att prata om IT-säkerhet! Infinigate står redo att stötta dig som är återförsäljare att utveckla din säkerhetsaffär.

Oavsett var i Sverige du befinner dig vill vi diskutera hur vi kan hjälpa dig förbättra dina kunders IT-säkerhet.

IT-säkerhet är ett komplext område. Det finns sällan EN lösning som löser alla problem, utan ofta en KOMBINATION lösningar som får jobbet gjort. Infinigate lägger stor vikt vid att erbjuda en produktportfölj som kompletterar och kan ge synergier och effektiviseringar utöver att den förser organisationer med säkerhet. Fråga oss om säkerhet. Det är vår passion.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du göra planer kring IT-säkerhet?

Läs mer och kontakta Infinigate

Om Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se