Deep Instinct ny hos Infinigate

Peter Johansson,  Deep Instinct


Med hjälp av deep learning, en avancerad del av AI, stoppar Deep Instinct kända och okända hot och zero day attacker innan de hunnit hända. Deep Instinct stoppar över 99% av hoten på mindre än 20 millisekunder. Nyfiken?

Deep Instinct grundades på en enkel premiss: att deep learning, en avancerad del av AI, kunde appliceras på cybersäkerhet för att hindra hot snabbare. Med hjälp av sin unika teknik kan Deep Instinct stoppa över 99% av okända hot på mindre än 20 millisekunder.

Att mota Olle i grind får en ny innebörd med Deep Instinct som - så att säga - stoppar olyckan innan den inträffar.

Peter Johansson, säljansvarig hos Deep Instinct ser fram emot samarbetet "Nu när vi äntligen startat samarbetet med Infinigate önskar jag hitta rätt återförsäljare som vill hjälpa sina kunder stå emot dagens cyberhot med hjälp av de senaste teknologin. Alla företag skulle ha nytta av att komplettera sina befintliga säkerhetslösningar med Deep Instinct."

Vill du veta mer?

Kontakta Infinigate eller var med på webinar den 16 januari kl. 10.00.

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 500 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 11 länder (Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Belgien). Huvudkontoret finns i Schweiz. Infinigate täcker därmed över 85% av marknadspotentialen för cybersecurity i västra Europa och har etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.


För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se