Infinigate arrangerar MSP Congress tillsammans med analysföretaget Canalys


Att köpa IT som tjänst har blivit det nya normala. Att prenumerera på IT-säkerhet – nästan på samma sätt som vi prenumererar på streamingtjänster som Netflix – är bekvämt, enkelt och tidsbesparande. Marknaden för Managed Service Providers har gjort en brant ökning de senaste åren och ökningen verkar inte avta. Ett allt större antal medelstora företag visar intresse för fördelarna med IT-säkerhet som tjänst. MSP Congress fokuserar på hur vi kan omsätta denna trend till lönsamma affärsmöjligheter.

Event för dig som satsar på säkerhet som tjänst...

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare, managed service providers och systemintegratörer. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut? Var finns potentialen? Spännande sessioner och interaktiv mässa med massor av bra material och kunniga säkerhetsleverantörer: redo att chatta med dig!

Läs mer

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 500 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 11 länder (Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Belgien). Huvudkontoret finns i Schweiz. Infinigate täcker därmed över 85% av marknadspotentialen för cybersecurity i västra Europa och har etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.


För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se