+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Infinigate arrangerar MSP Congress tillsammans med analysföretaget Canalys


Att köpa IT som tjänst har blivit det nya normala. Att prenumerera på IT-säkerhet – nästan på samma sätt som vi prenumererar på streamingtjänster som Netflix – är bekvämt, enkelt och tidsbesparande. Marknaden för Managed Service Providers har gjort en brant ökning de senaste åren och ökningen verkar inte avta. Ett allt större antal medelstora företag visar intresse för fördelarna med IT-säkerhet som tjänst. MSP Congress fokuserar på hur vi kan omsätta denna trend till lönsamma affärsmöjligheter.

Event för dig som satsar på säkerhet som tjänst...

Tillsammans med analysföretaget Canalys arrangerar Infinigate och systerbolaget Acmeo ett europeiskt MSP-event riktat till återförsäljare, managed service providers och systemintegratörer. Hur lyckas med IT-säkerhet som tjänst? Hur ser marknaden ut? Var finns potentialen? Spännande sessioner och interaktiv mässa med massor av bra material och kunniga säkerhetsleverantörer: redo att chatta med dig!

Läs mer

Om Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se