Infinigate önskar Glad Påsk och ger några filmtips...


Kanske firar du en påsk med extra mycket gott i påskägget? Kanske saknar du den sedvanliga släktmiddagen? Kanske vill du ha lite intressanta TV-tips? Du har hamnat rätt!

Filmtipsen andas såklart cybersäkerhet. IT-säkerhet är trots allt Infinigates passion! Vi hjälper återförsäljare att utveckla sitt erbjudande. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.

Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! Det är, som sagt, vår passion.

Glad Påsk!

Infinigate tipsar...

Funderar du över vilka spår du lämnar på the world wide web? Eller hur data används för att anpassa vad som dyker upp i din feed ? Tänkvärt, konspiratoriskt och underhållande tycker vi om dokumentärerna. Vad tycker du?

THE GREAT HACK - NETFLIX:
Dokumentären handlar om skandalen kring Cambridge Analytica/Facebook och insamlingen av personlig data från miljontals Facebook-användare
TRAILER

RISK - YOUTUBE: Dokumentären är skapad av prisbelönta Laura Poitras och handlar om Wikileaks publicering av den stora dataläckan och ger ett motsägelsefullt porträtt av Julian Assange.
TRAILER

ZERO DAYS - SF ANYTIME: Om viruset kallat Stuxnet som 2019 inflitrerade iranska myndigheter och kopplade upp sig på deras kärnreaktorer.
TRAILER

DOKUMENT UTIFRÅN 5G - FARLIGT ELLER FANTASTISKT - SVTPLAY: Vad är sant och vad är falskt om 5G? Australiensisk dokumentär från 2020.
FILM

Poppa popcorn & stäng av telefonen. Nu är det filmtajm!

Om Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se