Infinigate-gruppen rapporterar rekordår


Infinigate-gruppen, Europeisk värdeadderande distributör inom cybersäkerhet, rapporter att räkenskapsåret FY21-22 blev ett rekordår med en tillväxt om 26% jämfört med föregående år. Under budgetåret har förvärv gjorts i Frankrike och prenumerationsbaserade tjänster har ökat signifikant.


Infinigate fått en rad utmärkelser, däribland i Sverige, där vi blivit utnämnda distributor of the year av säkerhetsleverantören Clavister.

Julien Antoine, Chief Business Development Officer hos Infinigate kommenterar "Infinigate är stora nog att erbjuda de bästa IT-säkerhetslösningarna, samtidigt tillräckligt små för att vara flexibla och snabba. Vi tror att detta gör oss det självklara valet av värdeadderande distributör i Europa".

Läs pressmeddelandet i sin helhet!

Om Infinigate

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. Med en portfölj av marknadsledande IT-säkerhetsleverantörer är Infinigates uppdrag är att hjälpa återförsäljare att utveckla sitt säkerhetserbjudande och nå ut med IT-säkerhetslösningar till företag och organisationer.

Infinigates kunskap och stöd uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa. I synnerhet eftersom världen digitaliseras i allt snabbare takt och cyberkriminaliteten slår rekord efter rekord. Efter mottot ”making IT security everyone's business” arbetar numera över 500 medarbetare i Infinigate-gruppen.

Infinigate finns i 11 länder (Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Belgien). Huvudkontoret finns i Schweiz. Infinigate täcker därmed över 85% av marknadspotentialen för cybersecurity i västra Europa och har etablerat sig som ledande värdeadderande distributör för cybersäkerhet i Europa.


För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se