+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

LogPoint ny leverantör hos Infinigate

Att ha rätt SIEM-lösningar på plats är avgörande när företag smidigt och effektivt vill få kontroll på informationssäkerhet och underlätta arbetet med compliance. Infinigates nordiska chef Thomas Hagelid ser fram emot samarbetet med LogPoint. 

-  
LogPoint är helt klart en ledande leverantör av SIEM-lösningar och vi ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Thomas Hagelid, nordisk chef hos Infinigate. 

Avtalet med LogPoint har tecknats på nordisk nivå. Infinigate kommer att vara värdeadderande distributör för LogPoint i Sverige, Norge och Finland till att börja med. Infinigates primära fokus runt LogPoint blir att stötta återförsäljare att utveckla sitt erbjudande kring SIEM. 

- Vi ser fram emot att, tillsammans med LogPoints lokala team, sprida kunskap om LogPoints lösningar med fokus på cybersäkerhet, compliance, IT-drift och säkerhetsanalyser, säger
Thomas Hagelid.

Om Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se