+46 18 65 55 85 Mån-fre 08:30-17:00

Tagga med Infinigate: fotbolls-EM 2021


Undrar du vart inbjudan till Infinigates sedvanliga fotbollsevent blivit av? Inga stora IRL- event planeras detta år, trots att vi längtar efter att samla kunder, partners och leverantörer för kunskapsutbyte och nätverkande.

Men såklart missar vi aldrig ett tillfälle att tagga inför fotbolls-EM. Häng med du också! 

Vi tar en trip down memory lane och du får möjlighet att vinna hela EM, en matchtröja och ett exklusiv padelracket. Kanske bjuder vi in till en gemensam zoom fest...

Vem vann skytteligan i senaste EM? Hur många mål vann man skytteligan på under EM 2016? Vilken svensk gjorde näst flest mål i EM i Sverige 1992? Och hur ser ditt dreamteam ut under EM? Sätt ihop ett och anmäl det till Infinigates liga i fantasy league.

Må bäste kämpe vinna!

Läs merOm Infinigate

Infinigate grundades 1996 och var då den första värdeadderande distributören i Europa som fokuserade enbart på internetbaserade lösningar. Sedan 2002 har Infinigate koncentrerat sig på distribution av IT-säkerhetslösningar för att skydda nätverk, data och applikationer.

Infinigate fokuserar sitt erbjudande på nytänkande och marknadsledande lösningar som kräver kunskap och expertis. Produktportföljen kompletteras av ett brett serviceerbjudande inom sälj, teknik, marknadsföring och utbildning. 

Infinigate har verksamhet i 11 europeiska länder (Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Nederländerna, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike). Moderbolaget är baserat i Schweiz. 

För mer information välkommen att kontakta: 

Peter Strand, VD, Infinigate Sverige
0708-65 10 38 el. peter.strand@infinigate.se

Anna Ohlström Ferm, Marknadschef, Infinigate Sverige
0708-65 10 23 el. anna@infinigate.se