Teknisk workshop

Autentisering med Yubico
Göteborg den 21 mars 

Vill du veta mer om Yubico och säker åtkomst och autentisering på en djupare teknisk nivå? Missa då inte denna fullmatade och interaktiva workshop som riktar sig till dig som återförsäljare som vill vara uppdaterad med det senaste kring säker åtkomst.   Vill du delta i Malmö den 18 april istället? -  här kan du anmäla dig.

Förmiddagen bjuder på en introduktion till svenska Yubico och den innovativa lösningen YubiKey som blivit synonymt med användarvänlighet och flexibel, säker autentisering med starkt skydd mot nätfiske. 

Du får veta mer om hur YubiKey stöttar olika användarpersonas med fallbeskrivningar och hur detta underlättar resan till "Zero Trust" och "Passwordless" med säker inloggning utan lösenord. 
Workshopen går djupare in på alternativ till lösenordsfri autentisering inklusive FIDO2 och certifikatbaserad autentisering (CBA). Vi demonstrerar med  olika inloggningsscenarie med exempel på Windows-inloggning, Azure AD federerad åtkomst  där inloggning till fler organisationers system kan ske på ett säkert sätt.

Vi går igenom hur One Time Passwords (OTP) och hur traditionella utmaningar med inloggning kan lösas med YubiKey. Du får också veta mer om teknologier som HOTP, TOTP samt Yubicos ursprungliga uppfinning: YubiOTP och
hur YubiKey levererar en snabbare och mer användarvänlig OTP-baserad autentisering där det fortfarande krävs. 

Låter detta intressant? Anmäl dig redan idag! 

Hålltider och plats för eventet i Göteborg finner du nedan. Eventet är kostnadsfritt och riktar sig till återförsäljare.  

Agenda & hålltider:


09:00  Välkommen  och dagens agenda

09:15 Introduktion till Yubico
Jonas Markström och Neil Bronsdon introducerar Yubico med en kort uppdatering om Yubico Academy och nyheter i partnerprogrammet.

10:00  Workshop - Fördjupningsdel 1

10:45  Paus & Kaffe med förfriskningar

11:00   Workshop - Fördjupningsdel 2

12:30 - 13:00  Sammanfattning & frågor 

Adress

Convendum Konferens
Kungsportsavenyn 21, Göteborg

Tid

21 mars kl. 09.00-13.00

Övrig information: 

Workshopen vänder sig till dig som återförsäljare.
Format: På plats
Tid: 0.5 dagar (halvdag)
Språk: Svenska
Nivå: Nybörjare - Avancerad
Förberedelser: Inga