InfiniTECH 2024


15-16 april | IT-säkerhetsevent | Nova Park Conference


IntresseanmälanInfiniTECH

    15-16 april


InfiniTECH är ett event för dig som är eller vill bli IT-säkerhetsexpert. Här får du ta del av det senaste inom IT-säkerhet och vi lyfter blicken och kikar in i framtiden. Det blir live demo och möjlighet att själv testa produkter och prata ingående med några av branschens främsta IT-säkerhetsproffs.  Under 2 dagar får du presentationer och workshops i mindre grupper samt tillgång till vår mässa där vi ställer ut, visar  och pratar om IT-säkerhet. Det blir massor av tekniksnack och utöver att du får träffa experter från våra leverantörer och Infinigate, får du dessutom möjlighet att träffa kollegor i branschen. 

Säkerhetsevent för experter

    Workshops


Föreläsningar, workshops, hotellövernattning och förtäring är kostnadsfritt. InfiniTECH 2024 arrangeras 15-16 april på Nova Park Conference, bara 15 minuter från Arlanda. Starttid beräknas bli kl. 08:30 den 15 april och sluttid kl. 15:00 den 16 april.

Vem ska komma med? InfiniTECH är för dig som arbetar som affärsutvecklare, konsult, teknisk presale eller tekniker hos en återförsäljare.

Träffa våra leverantörer

   På plats är...


Check Point | Juniper | Rapid7
Sophos | TXOne | Veritas
WatchGuard | Yubico 


Agenda kommer inom kort. 


Nova Park Conference


Om InfinigateInfinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss