+46 18 65 55 85 Mån-fre 09:00-16:00

Keeper Security

CYBERSECURITY STARTS WITH PASSWORD SECURITY

Administrera dina lösenord för att förhindra dataläckage och öka anställdas produktivitet och minska kostnader för IT-support


Keeper Security Inc. förändrar hur organisationer och anställda använder och skyddar sina lösenord och identitetsinformation och bidrar till att minska risken för cyberkriminalitet och intrång. Keeper Securitys mål är att skydda data på mobil, nätverk och arbetsstationer.

AKTUELLT HOS KEEPER SECURITY

VISSTE DU ATT...

Keeper Security kan integreras med YubiKey 5Ci för multifaktorautentisering! Integrationen för Yubikey 5Ci-enheten är tillgänglig för Keeper iOS, Web Vault, Desktop App och Admin Console.

FRÅGA DINA KUNDER OM IT-SÄKERHET

Om inte du frågar kunden är det troligt att någon annan gör det. Cyberkriminella ligger inte på latsidan och det gör inte vi heller. Infinigate tipsar gärna och hjälper dig som är IT-återförsäljare att utveckla din IT-säkerhetsaffär. Så att du blir den som hjälper dina kunder säkra sin verksamhet med rätt lösningar.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Keeper MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Keeper säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Keeper MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

Keeper Security
Håll dina lösenord samlade och säkra med KEEPER SECURITY
04.10.2019

Organisationer och anställda riskerar dagligen att bli utsatta för cyberkriminalitet och dataintrång. Genom att ändra sättet som företag och individer...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss