RSAC 2022 - 6-9 juni

RSA Conference är världens största IT-säkerhetskonferens!
Konferensen äger i år rum 6-9 juni på Moscone Center i San Francisco. Infinigate är på plats för att nätverka och ta del av innovationer och det senaste inom cybersäkerhet. Dessutom anordnar vi en CYBERLUNCH. Välkommen!

Res med Infinigate...

Häng med på Infinigates RSAC-resa

Infinigate tipsar partners och kunder att boka på The Clift Royal Sonesta Hotel på 495 Geary St, San Francisco. Hotellet ligger nära Union Square och ca 15 minuters promenad från konferenscentret. Rum för ca. 4.000 kr per natt.

Infinigate Cyberlunch måndag 6/6

Infinigate arrangerar cyberlunch på Top of the Mark på Intercontinental. Det blir spännande talare, exceptionellt nätverkande, magisk utsikt, gott att äta och dricka. 6 juni kl. 12.30-15.30.

RSA Conference 2022 - programmet vi rekommenderar...

Spännande keynote speakers, de senaste teknologierna och framtidsspaningar. Infinigate tipsar om de föreläsningar du inte vill missa och hintar om evening receptions. Vi är på plats i San Fran 4-9 juni. Stay tuned!

I mässan träffar du...

Världens största säkerhetsmässa!
Arbetar man med IT-säkerhet är detta platsen för att nätverka och inhämta kunskap.

I San Francisco finns många av Infinigates leverantörer på plats, bland andra:

Check Point  | CyberArk | Cybereason | Deep Instinct | Entrust | Ivanti | LogPoint | Pentera | RSA |  Trend Micro | WatchGuard | Yubico

Ställ frågor i mässan...

Delta på tech tracks och deep dive sessions eller (och) vandra runt i mässan och besök säkerhetsleverantörer. Ställ frågor till leverantörerna i mässan så får du en bra känsla för vad som är hett och kommande.

Tips på samtalsämnen...


Hur ser ni på säkerhet ur ett AI-perspektiv?
AI ur ett säkerhetsperspektiv är diskuterat. Enligt säkerhetsrapport från ENISA (European Union Agency for Cybersecurity) är det bara en tidsfråga innan AI vänds emot oss och lurar våra säkerhetssystem. Cyberkriminella kommer att använda algoritmer för att plundra och manipulera system, vad anser man om denna heta potatis i mässan?

Vilka ämnen kommer leverantören att lägga fokus på det närmsta året?
Omvärldsbevaka! MFA, Cloud, Identity, Passwordless och Zero Trust är stora fokusämnen hos RSA. Vilket fokus har de leverantörer du besöker i mässan? Stämmer det överens med dina funderingar kring IT-säkerhet?

Alla vill till molnet. Men är det säkert? Efterlevs lagar som GDPR och NIST?
Alla pratar om att de ”ska till molnet”. Det finns stora fördelar med att ha appar och IT-infrastruktur i molnet, man får arbeta i den senast uppdaterade versionen och slipper besvär med underhåll och support med systemen. Betalningsmodellen är oftast mer flexibel och tillgängligheten ökas. Men hur är det med säkerheten? Hur är det med den juridiska aspekten och kan man vara säker på att gällande säkerhetsföreskrifter och lagar efterlevs? Vad säger leverantören du pratar med?
 

Är du på plats?
Det finns olika biljetter. Infinigate har "Expo plus" som kostar 325 USD (tom 6 maj).

 RSAC 2022 pågår 6-9 juni. Infinigate är på plats 4-9 juni. Vill du resa med Infinigate? Kontakta oss för offert.
Här hittar du schema, hållpunkter och agenda:

RSAC 2022 agenda


OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate.
Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!