SONICWALL INTRODUCERAR..

Helt ny NSa, TZ-brandväggar och en helt ny SASE-lösning!

 SonicWall senaste operativsystem SonicOS7 och deras Gen7-brandväggar tripplar prestandan och innehåller nya tjänster. Självfallet byggt med modern teknologi för att ge bättre skydd till organisationer i arbetsvardagen (oavsett om vi arbetar på hemmaplan eller på kontoret).

När cyberhoten är gränslösa måste säkerheten vara obegränsad!

SonicWall levererar easy-to-deploy, easy-to-use, zero-trust-säkerhet så att organisationer kan erbjuda sina användare trygga och moderna arbetsmiljöer!


Vad är nytt för generation 7?

1. SonicWall NSa 2700 Firewall Appliance 
Nya SonicWall 2700 appliance levererar multi-gigabit-intrångsskydd till stora organisationer till låg TCO. Brandväggen har flera funktioner än tidigare och inkluderar SonicOS 7.0 och Cloud Native administrering via SonicWall Network Security Manager (NSM). 

MER INFORMATION 


2.SonicWall TZ Firewall Range 
De nya brandväggarna från SonicWall; TZ270, TZ370, TZ470, TZ570 och TZ670 ger flera alternativ för säker distribution av nätverkssäkerhet till organisationer som sitter utspridda. Brandväggarna är anpassade för så kallade SD-branch lösningar (SD-WAN = Software Defined Wide Area Network) och anpassade till 5G-teknologi och kan administreras av SonicWall Network Security Manager (NSM). Allt i ett enkelt och användarvänligt gränssnitt för managering, styrning, analys och rapportering från brandväggarna. Med tillgång från molnet. 

MER INFORMATION 


3.Cloud Edge Secure Access 
Nya SonicWall Cloud Edge Secure Access är ett ny robust SASE-erbjudande (Secure Access Service Edge) som levererar avancerad zero-trust-säkerhet för att ge skydd utöver perimeterskydd i realtid. Kontrollera och skyddar nätverksaccess både för administrerade och icke-administrerade enheter baserat på identitet, position och enhetsparametrar.  

MER INFORMATION 


4.SonicWall Capture Client 3.5 
SonicWall Capture Client 3.5 har givits ut i ny tappning, nu designad för att MSSP (Managed Security Service Providers) och MSP (Managed Service Providers) som driftar många kunder skall kunna ge snabbare responstid och lägre driftkostnader. 

MER INFORMATION 


5.Network Security Manager 2.1 
Centraliserad managering av branväggar "just got better". Den uppdaterade versionen av SonicWall Network Security Manager (NSM) 2.1 inkluderar flera nya funktioner för administration och kan användas antingen lokalt (on prem) eller via molnet för att bidra till större flexibilitet och enkelhet för Security Operations Centers. 

MER INFORMATION 


6.SonicWall SonicOSX 7 
En annan nyhet är att SonicWalls nya operativsystem - SonicOSX 7 - stöttar multi-tenancy eller multi-instance som gör att flera brandväggar, oberoende av varandra, kan köra på samma hårdvara. 

MER INFORMATION

SonicWall Boundless 2020 

Gick du miste om 2020 års största globala arrangemang för partners och återförsäljare? Eventet SonicWall Boundless finns tillgängligt för dig on-demand!

TILL ARRANGEMANGET

OM INFINIGATE

Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!