Cybereason

WE ARE DEFENDERS

Cybereason står på cyberförsvararnas sida redo att skydda enheter mot morgondagens attacker. Inom företaget och i molnet.


Cyberreason skyddar servrar, arbetsstationer och mobila enheter med hjälp av topprankad teknik. Deras lättviktsagent gör att processerna är snabba och med hjälp av sofistikerade rapportverktyg blir analysen kring misstänkt beteende och pågående attacker väldigt exakt och detaljrik.

AKTUELLT HOS CYBEREASON

WEBINAR 7/2: MED CYBEREASON FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Har dina kunder krav på sig som förhindrar dem att arbeta i publika moln? Delta i webinar med Cyberason den 7 februari så får du lösningen på dina kunders utmaningar!

RAPPORT: RANSOMWARE SÄTTER PRESS PÅ SOC-VERKSAMHETER

En ny undersökning från Cybereason visar att trycket på SOC-verksamheter ökar kravet på modernisering. Mer än 58 procent säger att deras SOC ägnar det mesta av sin tid åt att svara på ransomwareattacker. Läs mer här!

CYBEREASON NÅR 100% HOS 2022 MITRE ATT&CK EVALUATION

Detta års utvärdering simulerade hoten Carbanak och FIN7 som är kända för attackera bl.a. banker och detaljhandel. I testerna når Cybereason 100% för prevention, detection & response...

VARFÖR CYBEREASON?

Med fullt fokus på försvar och framtidssäkrade lösningar hjälper Cybereason verksamheter stoppa attacker. Läs vad som skiljer dem från andra leverantörer av XDR, EDR eller NGAV-lösningar...

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Cybereasons MSP-program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Cybereasons säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad ? Cybereasons MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Cybereason utser Infinigate till exklusiv distributör
14.09.2022

Cybereason utser Infinigate till exklusiv distributör i hela Europa...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

Peter Strand, VD hos Infinigate "Cybersäkerhet är lika viktigt i kristider"
13.03.2020

Vi växlar inte ner. Vi växlar upp! Det är beskedet från Peter Strand, VD hos Infinigate, när vi pratar om IT-säkerhet i kristider...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss