Pentera

Automatiserad pentesting

Hitta säkerhetshålen i IT-miljön innan någon annan gör det!


Pentera (fd Pcysys) erbjuder en plattform för automatisk penetrationstest som identifierar sårbarheterna och minskar cybersäkerhetsrisken. 

AKTUELLT HOS PENTERA

KÄNNER NI TILL ERA SVAGHETER?

Hur redo är din verksamhet för en cyberattack? 👈 På Penteras webinar “4 steps to knowing your exploitable attack surface” får du tips 💡 hur du får reda på om det finns säkerhetsbrister som bör åtgärdas så verksamheten kan vara rätt förberedd.

AUTOMATISERAD PENTESTNING

Hitta säkerhetshålen i IT-miljön innan någon annan gör det! Pentera erbjuder en automatiserad plattform för penetrationstest som identifierar sårbarheterna och minskar cybersäkerhetsrisken.

LADDA NER DATABLAD

Hur tänker en hackare? Hur fungerar maskinbaserad pentestning jämfört med manuell pentestning? Ladda ner databladet!

HUR TRYGG ÄR DU EGENTLIGEN?

Pentera erbjuder gratis test för att utvärdera hur "ransomware ready" dina kunders verskamhet är. Genom att efterlikna en fullständig ransomwareattack får man upp ögonen för sårbarheter och luckor i säkerheten. Redo för pentest?

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Pentera MSP program som ger dig möjligheten att sälja Pentera som tjänsts? 

Mer om Pentera MSP

News

RSA Conference 2021 17-20 maj
06.05.2021

Världens största IT-säkerhetskonferens står inför dörren. Infinigate rekommenderar hur du får bäst koll på trenderna efter RSAC 2021...

2021 hej hallå! Vad händer då?
07.01.2021

2020 blev året då världen vändes upp och ner av Covid-19, digitaliseringen tog ett gigantiskt kliv framåt och antalet cyberhot ökade lavinartat. Vilka cybersäkerhetsutmaningar kan vi vänta oss 2021? Vi har samlat säkerhetsexperternas spådomar!

Gartner top10 lista: Vilka säkerhetsprojekt är viktiga för svenska organisationer?
06.10.2020

Vilka säkerhetsprojekt är viktiga? Att ha rätt säkerhetslösningar på plats har aldrig varit viktigare. Men var ska man börja och vilka säkerhetsprojekt bör prioriteras?

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet!

Kontakta oss