Cato Networks

READY FOR WHATEVER IS NEXT

SASE, SSE, ZTNA, SD-WAN: Your journey, your way


Cato Networks erbjuder en integrerad molnplattform som väver samman funktionalitet för nätverk och säkerhet inklusive SD-WAN, brandvägg as a service (FWaaS), secure web gateway (SWG) och zero trust network access (ZTNA).

AKTUELLT HOS CATO NETWORKS

Carlsberg väljer Cato

Bryggerikoncernen Carlsberg har nyligen valt säkerhetsleverantören Cato Networks molnlösning för säker åtkomst till data för sina medarbetare. I praktiken betyder det att Carlsberg ersätter en rad olika cybersäkerhetstjänster och brandväggar med Cato SASE Cloud.

Redo att beställa?

Välj från Cato Networks lyxiga, handgjorda och färdiga nätverks- och säkerhetserbjudanden. SASE, SSE, ZTNA, SD-WAN: Your journey, your way

The total economic impact of Cato

Stora vinster att göra genom att använda Cato Networks lösningar! Forrester Consulting genomförde sin studie "Total Economic Impact" och kunde konstatera att verksamheter som använder Cato’s SASE cloud får ordentlig valuta för pengarna. Upp till 246% ROI!

Vill du lära dig mer om IT-säkerhet?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Cato Networks i samarbete med Infinigate
04.04.2023

Infinigate-gruppen har tecknat partneravtal med Cato Networks för distribution runt om i Europa...

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss