Rapid7

YOU PROTECT OUR FUTURE. WE'VE GOT YOUR BACK.

SIEM, XDR, SOAR, sårbarhetshantering, pentesting...


Rapid7s plattform Insight samlar data från IT-miljön. så att säkerhetsteamen enkelt kan  hantera sårbarheter, övervaka skadligt beteende undersöka och stoppa attacker och automatisera arbetet.

AKTUELLT HOS RAPID7

TRÄFFA RAPID7! WEBINAR 24/5

Få en introduktion till Rapid7 och hur Insight ger säkerhetsteamet full tillgång till insamlad data med möjlighet till snabb upptäckt av hot och åtgärder mot attacker.

HUR STÅR DET TILL MED MOTSTÅNDS-KRAFTEN?

Hur ligger det till med er kapacitet för "readiness, response, remediation & results"? Rapid7 kallar det R-faktor och har lösningar som gör att ni kan ligga på topp!

2022 VULNERABILITY REPORT

Rapid7s årliga sårbarhetsrapport dissekerar 50 sårbarheter som utgör betydande risk för verksamheter i alla storlekar.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Hallå där Monika Lisica hos Rapid7
15.06.2023

Vi fick en pratstund med Monika Lisica, Large Account Executive, hos Rapid7. Att få göra superhjältar av CISOs är en av de bästa sakerna med att arbeta hos Rapid7.

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss