Rapid7

YOU PROTECT OUR FUTURE. WE'VE GOT YOUR BACK.

SIEM, XDR, SOAR, sårbarhetshantering, pentesting...


Rapid7s plattform Insight samlar data från IT-miljön. så att säkerhetsteamen enkelt kan  hantera sårbarheter, övervaka skadligt beteende undersöka och stoppa attacker och automatisera arbetet.

AKTUELLT HOS RAPID7

TRÄFFA RAPID7! WEBINAR 24/5

Få en introduktion till Rapid7 och hur Insight ger säkerhetsteamet full tillgång till insamlad data med möjlighet till snabb upptäckt av hot och åtgärder mot attacker.

HUR STÅR DET TILL MED MOTSTÅNDS-KRAFTEN?

Hur ligger det till med er kapacitet för "readiness, response, remediation & results"? Rapid7 kallar det R-faktor och har lösningar som gör att ni kan ligga på topp!

2022 VULNERABILITY REPORT

Rapid7s årliga sårbarhetsrapport dissekerar 50 sårbarheter som utgör betydande risk för verksamheter i alla storlekar.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss