Riverbed

MAXIMIZE VISIBILITY AND PERFORMANCE

Modernisera IT för digital- och molnsuccé
Riverbed är ett teknikföretag som erbjuder lösningar för att optimera prestandan och hanteringen av nätverk, applikationer och molntjänster. Deras produkter och tjänster inkluderar bland annat nätverks- och applikationsprestandahantering, molninfrastruktur, digitala upplevelser, säkerhetslösningar och analyser av användardata. Genom att använda Riverbeds teknik kan företag förbättra sin produktivitet, öka effektiviteten och minska kostnaderna för att hantera sina digitala verksamheter.

AKTUELLT HOS RIVERBED

KOM IGÅNG MED RIVERBED

Testa Riverbed! Dags att uppnå den fulla potentialen av era digitala investeringar. Vill du boka en demo eller testa utan kostnad? Kör i vind 🏃‍♀️.

HUR MAN MINSKAR KOSTNADER UTAN ATT OFFRA ANVÄNDARUPPLEVELSEN

73% av CISOs ombeds att minska spenderingen. Samtidigt går kostnader upp och cyber crime ökar. Hur kan man göra mer med mindre? Läs rapporten!

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss