Juniper

POWER CONNECTIONS. EMPOWER CHANGE

Nätverks- och cybersäkerhetslösningar inklusive switchar, routrar, brandväggar, VPN-lösningar och säkerhetsprogramvara för nätverk.


Juniper Networks är ett teknikföretag som specialiserar sig på nätverk och cybersäkerhet. Juniper är kända för sin nytänkande teknologi och deras förmåga att leverera hög prestanda i sina lösningar. Juniper lägger fokus på öppen standard då det gör deras produkter enkelt kan samverka med andra, vara användarvänliga och kostnadseffektiva.

Kontakta oss om Juniper

AKTUELLT HOS JUNIPER NETWORKS

LAGRET ÄR PÅFYLLT. JUNIPER REDO ATT SKEPPA.

Vi har nyligen fyllt på lagret med Juniper Networks bästsäljande brandväggar och switchar. SRX-serien, EX-serien och och QFX-serien finns nu för omgående leverans.

SPANA IN JUNIPER MIST AI & CLOUD

Juniper MIST AI & Cloud ger översikt över nätverket, förenklad hantering, proaktivt underhåll, användarinteraktion och säkerhetsfunktioner, vilket gör det till en idealisk lösning för företag som vill implementera och hantera trådlösa nätverk!

FÅ DJUPGÅENDE ÖVERSIKT MED JUNIPER´S AI-DRIVNA NETWORK

Har du utmaningar med ert wifi? Försöker du spåra orsaken till nätverksproblem? Börjar helpdesk få det svettigt? Spana in den här videon för att få tips hur man kan erbjuda bättre användarupplevelse på verksamhetens nätverk..

HÖGSTA BETYG FÖR JUNIPERS SRX4600 I NYTT TEST

Juniper Networks brandväggslösning SRX4600 kammade nyligen hem betyget "AAA" i oberoende CyberRatings.orgs enterprise firewall-test med toppresultat i alla fem test-kategorier.

News

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss