Entrust

MED ANVÄNDARVÄNLIGHETEN I FOKUS...

Access control, stark kryptering, säker managering av nycklar & certifikat


Med användarvänligheten i fokus och utan att tumma på säkerhet och funktionalitet erbjuder Entrust  lösningar för säker inloggning (MFA), kryptering och managering av identiteter och certifikat i publika nätverk (PKI). Till exempel SMS Passcode är en del av sortimentet!

AKTUELLT HOS ENTRUST

Få kontroll på dina kunders certifikat!

Var är certifikaten installerade, är de förnyade och hur länge är de giltiga? Få kontroll på dina kunders certifikat i Entrust plattform. Köp 2 certifikat och få tillgång till portalen utan extra kostnad med alla dess fördelar. Demo med Daniel 1/2.

2022 GLOBAL PKI & IOT STUDY

IT-ledare världen över har sagt sitt. Otydligt ägarskap, brist på resurser och kunskap är faktorer som utmanar arbetet med PKI. Samtidigt som perimetern blir mer otydlig och övergången till molntjänster, antalet identiteter och enheter per anställd ökar. Ta del av trendspaning och bästa praxis. Läs rapporten.

HAR DIN IT-INFRASTRUKTUR NÅGRA SVAGHETER?

Testa med Entrust. 73% av verksamheter är inte redo att stå emot en cyberattack. Hur ligger det till för din verksamhet?

MFA FÖR WINDOWS SERVER ETT MÅSTE

Sedan 2019 erbjuder inte Microsoft längre erbjuder MFA för on premise Windows Server. Detta skapar en säkerhetsrisk eftersom access till viktiga funktioner inte längre sker med hjälp av multifaktorautentisering.

SÄLJ SÄKERHET SOM TJÄNST

Vill du veta mer om Entrust MSP program som ger dig möjligheten att enkelt sälja Entrust säkerhetslösningar till dina kunder och ta betalt/månad för det som används? Entrust MSP ger dig som återförsäljare ett ökat affärsvärde genom ökad omsättning, lägre kostnad och förbättrad operativ effektivitet.

News

Infinigate förvärvar Nuvias Group
05.07.2022

Infinigate-gruppen meddelar att de avser förvärva Nuvias Group’s affärsområde Cyber Security och Secure Networking...

Filmtips på temat cybersäkerhet
31.03.2021

Infinigate tipsar: 4 dokumentärer om cybersäkerhet för dig som saknar släktmiddagar i påsk...

Infinigate på span på RSAC: världens största IT-säkerhetskonferens
17.04.2019

Med kunder och partners från hela Norden reste vi till världens största säkerhetskonferens RSAC i mars 2019 för att ta reda på det senaste kring cybersäkerhet...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss