Armis

SEE & SECURE EVERY ASSET

Upptäck, säkra och få koll på managerade och omanagerade enheter...


Tack vare sin unika, intelligenta sökmotor "Collective Asset Intelligence Engine" har Armis en unik förmåga att snabbt detektera en mängd olika typer av managerade och omanagerade enheter och ge kännedom om bland annat risk och hot kopplade till dessa. Detta hjälper organisationer att automatisera hanteringen (och inventeringen) av den växande skaran devices som (i princip) alltid är många fler än det antal som IT-avdelningen känner till. 

AKTUELLT HOS ARMIS

TEST DRIVE I UPPSALA 28/9

Anmäl dig till en "TEST DRIVE" hos Infinigate. Den 28 september bjuder vi in dig som är tekniker och nyfiken på Armis till provkörning av plattformen. Vi håller till hos Infinigate i Uppsala, kl. 10.00-14.00. Vi bjuder på lunch.

SECURING THE FUTURE

Armis har förmågan att detektera en mängd olika typer av managerade och omanagerade enheter och ge kännedom om bland annat risk och hot kopplade till dessa. Hör varför Armis plattform är det självklara valet för grundläggande cybersäkerhet och asset visibility.

VILL DU LÄRA DIG MER OM IT-SÄKERHET?

På Infinigates säkerhetsskola tar vi på ett okomplicerat sätt upp IT-säkerhetshoten som finns där ute och ger en översikt av var en IT-miljö är som mest sårbar.

News

Hello 2023 och NIS2-direktivet för ökad säkerhet i Europa
29.12.2022

2023 blir tufft för de säkerhetsansvariga. Cyberattackerna ökat lavinartat, man måste hantera den globala ekonomiska osäkerheten som råder och dessutom anpassa sig till nya cybersäkerhetsregelverk...

Tips till TV-soffan: Informationssamhälle eller desinformationssamhälle?
18.09.2020

I och med AI-eran har data blivit den nya tidens olja. Mest data = mest makt. Anna Ohlström Ferm, marknadsansvarig hos Infinigate tipsar om IT-intensiva serier som adresserar jakten på data...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss