RSA

SECURITY STARTS WITH IDENTITY

Lösningar inom stark autentisering, säker access och identitetshantering.


Identitetshantering är viktigare än någonsin. Det är även mer komplext än någonsin att få  ordning på vem som har tillgång till informationen. RSA ser till att företag kan ge sina anställda tillgång till informationen på ett flexibelt, bekvämt och säkert sätt. RSA skyddar miljoner av användare världen över och hjälper mer än 90% av ”Fortune 500” företag att ständigt frodas och kontinuerligt anpassa sig efter förändring.

2021 delade RSA in sina 4 olika produktområden i 4 affärsenheter.
Kvar under varumärket RSA finns lösningarna för identitetshantering och säker inloggning, däribland SecurID.

AKTUELLT HOS RSA

SECURID ÄR NU RSA

RSA har delat in sina 4 olika produktområden i 4 affärsenheter. Kvar under varumärket RSA finns lösningarna för identitetshantering och säker inloggning, däribland SecurID. Precis som vanligt står Infinigate redo att stötta och hjälpa återförsäljare utveckla sin IT-säkerhetsaffär!

RSA VIP PARTNER ROADSHOW 15/9

SecurID blir RSA. Företagsnamnet RSA är välkänt för de flesta. Produktnamnet SecurID behålls, teamet är detsamma. Satsningen på att hjälpa återförsäljare nå tillväxt är, om möjligt, ännu större. Välkommen till TAK Stockholm 15/9.

TESTA UTAN KOSTNAD

RSA’s cloud multifaktorautentisering (MFA) lösning är en av de mest tillförlitliga på marknaden och är världens mest implementerade MFA-lösningarna. Testa utan kostnad i 2 veckor.

HAR NI KOLL PÅ JOINERS, MOVERS, LEAVERS?

Med SecurID Identity Governance and Life Cycle kan företag automatisera och effektivisera så att säkerhetskrav och regelverk kan mötas och användare administreras per automatik beroende på den roll & behörighet de är tilldelade.

PRODUKTER

News

Hej Fredrik Lundberg, ny kanalansvarig hos SecurID
03.11.2021

Vi träffar Fredrik Lundberg, ny nordisk kanalchef för SecurID som är en av RSAs nya affärsenheter...

OM INFINIGATE


Infinigate är distributör med fokus på IT-säkerhet. För de leverantörer som finns i vår portfölj erbjuder vi kvalificerad support, utbildning, marknad- och säljstöd. Vi hjälper dig, som är återförsäljare, utveckla din säkerhetsaffär. Du som vill veta mer om IT-säkerhet och inte är IT-återförsäljare är också välkommen att kontakta Infinigate. Vi ger gärna råd och tips kring IT-säkerhet! 

Kontakta oss